Airsoft locatie met een veelzijdig publiek

airsoft locatie

Dé airsoft locatie voor dé ultieme ervaring

De ultieme special forces ervaring beleef je op de airsoft locatie van H.E.L. Shooter. Onze airsoft locatie is een kantoorpand van vier etages wat een gigantisch decor is, waar een veelzijdig publiek zich laat omvormen tot een anti-terreur eenheid.

Onze bezoekers

Velen zijn inmiddels door onze H.E.L. gegaan en hebben ieder een unieke ervaring meegemaakt. Door de kracht van de locatie, het acteerwerk van de acteurs en de prikkel van airsoft word je als bezoeker maximaal in de sfeer meegenomen. We horen vaak van spelers achteraf dat ze van te voren nooit hadden kunnen voorstellen wat de ervaring met ze zouden doen.

Want wie kan zich nu voorstellen hoe te reageren als er bad-guys aan de andere kant van de ruimte staan te schelden en te vuren op jou en jouw team? De adrenaline snelt direct door het lichaam en dan zijn er twee keuzes; voorwaarts gaan of dekking zoeken. Ben je eindelijk gewend aan het adrenalineniveau in jouw lijf? Wij doen er nog een schep bovenop. Wie heb je daar gearresteerd? Wat doet hij hier en wat voor informatie heeft hij/zij voor jou? Weet de juiste vragen te stellen in deze stressende situatie, je MOET helder blijven.

Het is voor iedereen

Denk jij dat H.E.L. Shooter niet voor jou is weggelegd? Onze acteurs en begeleiders weten direct wat voor vlees zij in de kuip hebben zitten en passen zich daarop aan. Zijn jullie hardcore? Dan zijn de acteurs dat ook. Gaan jullie rustiger en/of tactischer te werk? Ook zij reageren hierop. De intensiteit zal voor iedere speler op zijn niveau hetzelfde zijn.

De grootste monden worden hier snel gesnoerd, en de stilste musjes bloeien op tot geboren leid(st)ers. Dat is wat H.E.L. Shooter met je doet vanaf het moment dat je onze airsoft locatie betreed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *