H.E.L AIRSOFT


H.E.L AIRSOFT

WAT IS AIRSOFT?

Je kunt binnenkort bij H.E.L terecht met maximaal 20 personen voor traditioneel airsoft volgende de regels van de Nationale Airsoft Belangen Vereniging (NABV).

Speel met jouw vrienden of collega's. Je speelt team tegen team in allerlei spelvormen zoals team deadmatch, last man standing of capture the flag spelen.

Onze locatie is indoor en 500 m2 groot. Uniek aan de H.E.L Airsoft locatie is dat wij de indeling iedere maand veranderen. Wij hebben een modulair wandensysteem en onze locatie is realistisch ingericht voor optimaal spelplezier. Dus geen hal met pallets en autobanden, maar een locatie ingericht zoals de special forces trainen.

SWIPE NAAR RECHT VOOR MEER INFO.

H.E.L AIRSOFT

VOOR WIE IS HET?

Je kunt bij ons komen spelen als je lid bent van de NABV of als introducee als je geen lid bent. Wanneer je een tijdslot boekt met jouw groep, maken wij een airsoft evenement aan en melden we de introducees aan. Zo krijg je van ons een daglicentie. Als je geen lid bent, kun je zes keer per jaar als introducee spelen.

Kortom het is voor iedereen, mits je ouder bent dan 18 jaar en geen strafblad hebt.

H.E.L is een gecertificeerde airsoft locatie en in het bezit van een grote wapenerkenning. Wij bieden huursets aan voor onze klanten.