Crowdfunding succesvol

Crowdfunding via Kickstarter

Wat een geweldige rollercoaster was deze Kickstarter crowdfunding campagne……

Vanuit een gevoel ontstaat een idee. Vanuit een idee begint een verlangen. Vanuit een verlangen ontstaat een visie. Vanuit een visie maak je een plan…..

Vanuit een plan is nu de eerste succesvolle stap gezet naar een bedrijf. Een bedrijf waarin mensen kunnen werken, hun creatieve ideeën in kwijt kunnen. Maar vooral een bedrijf waar mensen straks naartoe komen om even te ontsnappen uit het echte leven. In H.E.L. ben jij de held samen met je vrienden of collega’s. In H.E.L. leef jij je jongensdroom uit. In H.E.L. is het fun in 3D.

Ik wil jullie allemaal, of je nou via de crowdfunding met €1,- of met een teamticket hebt gepledged, vanuit mijn hart bedanken dat jullie hierin geloven.

Ik voel me levend, en heb kriebels in mijn buik, omdat ik iedere dag bezig kan zijn met 1 doel: jullie een unieke beleving geven. Ik voel me levend, ondanks dat ik sinds ik hieraan begonnen ben minimaal 80 uur per week hiermee bezig ben. Het voelt niet als werk, maar als een te gekke tijdbesteding. Ja, zelfs als ik met gemeentes aan tafel zit, of het zoveelste artikel van wet wapens en munitie aan het bestuderen ben.

Belofte maakt schuld

Ik heb veel vragen gekregen over het crowdfunding doel van €10.000,- dat ik gesteld had. Terecht vragen mensen mij: ,,dat is toch niet genoeg om H.E.L. Shooter te realiseren?”
Dat klopt helemaal. Voor H.E.L. is een veelvoud van dat bedrag nodig. Ik investeer dus nu een veelvoud van dat bedrag in dit bedrijf. Dankzij jullie vroege steun kan ik nu een winkel openen en weet ik dat ik al minimaal 200 klanten voor de deur heb staan. En het geeft mij het vertrouwen dat dit aantal de komende tijd nog veel verder gaat stijgen.

Ik ga jullie nu precies op de hoogte houden van alle ontwikkelingen tot aan het moment dat de deuren open gaan. Als jullie vragen hebben, gewoon even mailen naar info@helshooter.nl

Bedankt allemaal!!

Marc Pollen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *