Eten & drinken


Ons assortiment ter aanvulling op de H.E.L. beleving. Heb je speciale wensen? Mail ons!

Lunch €12,50 p.p.

Kom je in de middag schieten? Het lichaam moet wel branden, dus een lekkere lunch vooraf of achteraf is natuurlijk ideaal. Twee luxe belegde broodjes en koffie/thee of jus d’orange voor alle teamgenoten.

Borrel €10,- p.p.

De after shooter borrel is ideaal om achteraf met je team na te kletsen in onze ontspanningsruimte. Een schaal met borrelhapjes en twee drankjes naar keuze per persoon. Die heb je verdient!

BBQ €25,- p.p.

Wij geloven in kwaliteit en eenvoud. De BBQ zetten we aan op ons dakterras, het bakken en braden doen jullie gezellig zelf. Natuurlijk onder het genot van een drankje. Goede kwaliteit, veel vlees, weinig poespas. Wat brood en een salade is leuk voor erbij, maar het vlees, daar draait het om. De BBQ is de perfecte aanvulling van jullie mannen- of stoere vrouwenuitje. Schieten, grote verhalen ophangen en vlees schroeien…wat wil je nog meer? Heb je bijzondere wensen qua dieet, vermeld het in de notitie bij afrekenen. Klik op deze link voor uitgebreide informatie over onze BBQ.

LET OP! Deze BBQ is altijd buiten.

Buffet €25,- p.p.

Wil je voor of na je schietavontuur nog lekker een hapje eten? Dat kan zeker bij ons. Wij zorgen dat op bestelling het zeer complete buffet voor jullie klaarstaat. Het is een lopend buffet waarbij je de keuze hebt tussen een Bourgonsich-, Nederlands- of Aziatisch Saté buffet. Wil je lekker Hollands of juist even iets anders? Geef het door en wij regelen het. Klik op deze link voor uitgebreide informatie over onze buffetmogelijkheden.