Eten, drinken en extra’s


Schieten en genieten

Ons assortiment ter aanvulling op de H.E.L. beleving. Heb je speciale wensen? Mail ons!

Menukaart

  • Lunch €10,- p.p.

Kom je in de middag schieten? Het lichaam moet wel branden, dus een lekkere lunch vooraf of achteraf is natuurlijk ideaal. Twee luxe belegde broodjes en koffie of thee voor alle teamgenoten.

  • Borrel €10,- p.p.

De after shooter borrel is ideaal om achteraf met je team na te kletsen in onze ontspanningsruimte. Een grote schaal met borrelhapjes en twee drankjes naar keuze per persoon.

  • BBQ €25,- p.p.

Wij geloven in kwaliteit en eenvoud. De BBQ zetten we aan op ons dakterras, het bakken en braden doen jullie gezellig zelf. Natuurlijk onder het genot van een drankje. Het vlees wordt geleverd door de keurslager van Woerden, Van Kesteren. Pure kwaliteit, veel vlees, weinig poespas. Wat brood en een salade is leuk voor erbij, maar het vlees, daar draait het om. De BBQ is de perfecte aanvulling van jullie mannenuitje. Schieten, grote verhalen ophangen en vlees schroeien…..wat wil je nog meer? Heb je bijzondere wensen qua dieet, vermeld het in de notitie bij afrekenen.

  • Tegoed €40,-

Wil je alles gewoon lekker van te voren geregeld hebben? Alleen als je online besteld krijg je voor €40,- een horeca-tegoed van €50,-

  • Aftermovie bruut €50,-

Wil je een uniek aandenken van jouw teamervaring in H.E.L.? Door het hele decor zijn op 12 posities camera’s geplaatst die alle acties vastleggen. Natuurlijk ontstaan na de run grote verhalen van hoe dapper jullie waren…. Maar de beelden liegen niet. Een edit van 5 min met muziek aangeleverd in hoge resolutie die via wetranfser te downloaden is het product dat je bestelt. Geniet eeuwig na van jullie moment in H.E.L.!

  • Aftermovie bruutst €100,-

Wil je een uniek aandenken van jouw teamervaring in H.E.L.? Dit is het ultieme aandenken. Naast de statische cameraposities die jullie acties door het hele pand vastleggen, heeft de communicatie officier in jullie team een Go-Pro. Hij filmt alles van dichtbij. Wij knippen en plakken alles tot een gave video waar je nog lang mee kunt nagenieten van jullie heldendaden. Een edit van 5 min met muziek aangeleverd in hoge resolutie die via wetranfser te downloaden is het product dat je bestelt. Geniet eeuwig na van jullie moment in H.E.L.!