First Person Shooter Game Part II

Real Life First Person Shooter Game

Nieuw hoofdstuk First Person Shooter Game

Op zaterdag 1 april gaat H.E.L. Shooter Part II, de real life first person shooter game van start. In dezelfde vette locatie in Woerden waar Part I nu nog gespeeld wordt, gaan we de beleving voortzetten. De hoofdrolspeler Max is door velen van jullie uitgeschakeld afgelopen jaar. Maar het gevaar is niet geweken helaas. ,,Bring down one enemy, and the next is already knocking at your door.’’

Onze inmiddels zeer ervaren acteurs gaan nieuwe rollen vervullen om jullie het leven zuur te maken, of om jullie te helpen bij jullie missie. Het gebouw is weer anders ingedeeld, en nieuwe hoeken en gaten zorgen ervoor dat dreiging overal vandaan kan komen. Kortom, dezelfde ingrediënten maar alles opnieuw bereidt.

Gameplay verbeteren en nog tactischer airsoft spelen

Wij hebben natuurlijk goed geluisterd naar onze klanten afgelopen jaar. De reactie waren lyrisch. Sommige gaven zelfs aan het het vetste was dat ze ooit hadden gedaan. Andere konden alleen ‘wow’ uitbrengen. Heel vleiend om te horen natuurlijk. Dat geeft ons aan dat we goed bezig zijn. Maar we luisteren ook tussen de regels door en proberen te leren van opbouwende opmerkingen. Wij gaan punten verbeteren op het vlak van het aantal tactische scenario’s, oftewel meer tactisch spel. H.E.L. Shooter is nooit bedoeld als lomp schietspel, maar als tactische teamgame, zoals Rainbow Six Siege. Dus de tactische kant gaan we nog beter uitlichten. Daarnaast gaan we kritisch kijken naar de beschermende middelen en mogelijkheden. Een beetje pijn hoort erbij in H.E.L. maar wel met mate natuurlijk. We willen voor iedereen een optimale spelbeleving. Maar dat H.E.L. Shooter niet voor mietjes is, zal natuurlijk blijven, ook in Part II.

Win kaarten voor Beta Event H.E.L. Shooter Part II

Voor onze fans is het belangrijk om de komende week de Facebookpagina goed in de gaten te houden. We gaan namelijk 6 beta-tickets verloten onder alle reacties op onze nieuwe trailer. Met deze ticket heb je de eer om als allereerste H.E.L. Shooter Part II te beleven op zaterdag 1 april.

2 thoughts on "First Person Shooter Game Part II"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *