Foto/VideoOnze spelers geven H.E.L. gemiddeld een 4.9 / 5

Uit 150+ Facebook en Trip Advisor reviews

"First personen shooters? Leuk! Virtual reality? Super tof! H.E.L.shooter? EPISCH! Het openen van een dichte deur was nog nooit zo zenuwslopend! "
- Rogier De Groot -
"H.E.L. (Het Echte Leven) Shooter is DE kans om in de huid van een anti terreur eenheid te kruipen samen met je vrienden, onder begeleiding van ex korps marinier Marc Pollen, moet je kamer voor kamer zuiveren van alle terroristen die in het gebouw zitten. "
- Bas Zuilen -
"Een tijdje terug heb ik samen met mijn collega's van Prison Escape de H.E.L. Shooter mogen ervaren. Ik had online een beetje rondgekeken van wat ik kon verwachten, maar de ervaring zelf heeft mij echt verbluft!"
- Linda Kreischer -
"Een jaar geleden hebben ik en een aantal vrienden HEL beleefd en wauw wat een ervaring was dat. Deze ervaring geeft je zoveel adrenaline en haalt je overlevingsinstincten naar boven, we praten er nu nog steeds over. "
- Humprey Nirsoe -
"Voor een vrijgezellendag hadden we de hell shooter beleving geboekt en het heeft echt alle verwachtingen waar gemaakt. Wat gaaf was het om als groep een gebouw van terroristen te 'zuiveren'. De instructies van het begeleidende team was echt professioneel en ook heel relaxed tegelijkertijd. "
- Koen Westdijk -