Gamers massaal naar Firstlook 2014

First Look 2014

De grootste gaming beurs van de Benelux met meer dan 20.000 bezoekers is de enige juiste plek om H.E.L. Shooter officieel te lanceren.

Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober presenteert H.E.L. Shooter voor het eerst het concept aan het grote publiek. Tijdens de twee dagen loopt de crew van H.E.L. op de beurs rond om gamers te vertellen over het concept. Ook worden de allereerste tickets to H.E.L. weggegeven aan First Look gangers. Om deze kaarten te winnen moeten de gamers zichzelf op de foto zetten met de Babes From H.E.L. en deze foto delen als reactie op de facebook win-actie post.

Op het hoofdpodium geeft de oprichter van H.E.L. een presentatie om alle gaming elementen uit te leggen. Vanuit zijn eigen ervaring bij het Korps Mariniers vertelt Marc waarom hij H.E.L. heeft opgezet, wat hij wil bereiken en waarom iedereen dit spel moet komen spelen.

Aan het einde van de presentatie onthult Marc officieel de nieuwe website: www.helshooter.com. Deze website is tot stand gekomen door een samenwerking met marketingbureau WijZijnWolf en fotograaf Johnny van Bergen. De vier mannen van WijZijnWolf doen overigens alle marketing achter dit concept.

Vanaf zaterdag 11 oktober kunnen mensen voor het eerst kaartjes bestellen om H.E.L. te spelen. Dit kan via de crowdfunding website Kickstarter. Hier kunnen mensen de start-up van H.E.L. steunen. In ruil krijgen de mensen een ticket om het spel als eerste te komen spelen.

Join H.E.L. nu: Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *