H.E.L SHOOTER


H.E.L SHOOTER

ADRENALINE ACHTBAAN

H.E.L Shooter is een uniek real life first person shooter concept waarin jij met jouw team het opneemt tegen getrainde acteurs in een bloedstollende missie. Alles is nauwkeurig ontworpen door een oud-special forces operator van NLMARSOF. In Nederland zijn er slechts twee Special Forces eenheden en dat is het Korps Commandotroepen en NLMARSOF.

Ons doel is om een adrenaline achtbaan te bieden waarin jullie de tijd vergeten en je echt in je eigen actiefilm wanen. We maken gebruik van een realistische verhaallijn, een groot gebouw als decor van de missie en getrainde acteurs om alles tot leven te brengen.

LEES MEER EN SWIPE NAAR RECHTS ->

H.E.L SHOOTER

HOE WERKT HET?

Iedereen boven de 18 jaar kan H.E.L Shooter spelen.

Je speelt met een team van maximaal 6 spelers. Het is niet mogelijk om met meer dan 6 spelers te spelen. Indien je met meer mensen bent, dien je twee starttijden te boeken. Dat kan duurder uitvallen per persoon. Dit is de opzet waarin wij de beste kwaliteit kunnen waarborgen. We maken nooit een uitzondering.

Je betaalt een vaste prijs voor een beleving van €450,- per beleving. Je krijgt daarvoor een beleving van 120 minuten op locatie, waarvan 60 minuten voorbereiding en afronding en 45-60 minuten uitvoering van de missie, afhankelijk van hoe goed jullie zijn. De prijs is inclusief alles, dus geen extra kosten voor munitie.

HOE ZIET DE TIJDLIJN ERUIT? SWIPE NAAR RECHTS ->