[/row]

Beleef H.E.L


EEN BUCKETLIST EXPERIENCE

Blijft jullie team overeind als de kogels om de oren vliegen? Wie neemt de leiding? Wie gaat er als eerste door de deur? We gaan jullie onderdompelen in deze one-of-a-kind beleving waarin we jullie team onder druk zetten op gecontroleerde en professionele wijze. Door het samenspel van een realistische verhaallijn, professionele gear, goede acteurs en een enorme locatie wordt deze filmische beleving een ervaring om nooit te vergeten.MEER INTELL


H.E.L SHOOTER

ADRENALINE ACHTBAAN

>

H.E.L Shooter is een uniek real life first person shooter concept waarin jij met jouw team het opneemt tegen getrainde acteurs in een bloedstollende missie. Alles is nauwkeurig ontworpen door een oud-special forces operator van NLMARSOF.

>

Ons doel is om een adrenaline achtbaan te bieden waarin jullie de tijd vergeten en je in je eigen actiefilm wanen. We maken gebruik van een realistische verhaallijn, een groot gebouw als decor van de missie en getrainde acteurs om alles tot leven te brengen.

BEKIJK VOORWAARDEN SWIPE NAAR RECHTS >>>

H.E.L SHOOTER

HOE WERKT HET?

>

Iedereen boven de 18 jaar kan H.E.L Shooter spelen.

>

Je speelt met een team van maximaal 7 spelers. Indien je met meer dan 7 mensen bent, dien je twee starttijden te boeken. Hierdoor ontstaat een wachttijd van 2 uur. Met 14 mensen heb je 4 uur nodig, waarvan iedereen 2 uur activiteit heeft. Wachttijd te lang? Dan is H.E.L Airsoft een optie.

>

Je betaalt een vaste prijs per beleving. Indien je met minder mensen speelt wordt het dus duurder per persoon. H.E.L Shooter kost €425,- per beleving (2 - 7 spelers). Heb je minder budget? Dan is H.E.L Airsoft een optie.

BEKIJK TIJDLIJN SWIPE NAAR RECHTS >>>

H.E.L SHOOTER

TIJDLIJN

>

De tijdlijn van een H.E.L Shooter missie:

00 - 15 min - Aankomst en (NABV en ID ) registreren

15 - 45 min - Kleden, inschieten, teamfoto, briefingen

45 - 105 min - Missie

105 - 120 min - Uitkleden en debrief

BEKIJK GEAR SWIPE NAAR RECHT >>>

H.E.L. Shooter

GEAR & WAPENS

>

Bij H.E.L Shooter werken we met professionele gear en wapens zodat je het gevoel krijgt in een echt arrestatieteam te werken.

>

Bij het kleden krijg je:
* Bivakmuts
* Dye i4 full face masker met anti-fog
* Combatshirt
* Combat vest
* Handschoenen
* G&G Firehawk replica airsoft met tactische lamp
* Magazijn


LET’S GO TO H.E.L