Startup First Person Shooter Game

De afgelopen maanden tijdens de start-up van de First Person Shooter H.E.L. Shooter heb ik vaak moeten denken aan het nummer van Gerry & The Pacemakers – You’ll never walk alone. Het is maar weer gebleken dat de dingen in het leven die waardevol zijn altijd iets kosten — > life is a trade-off. En dat je altijd de juiste mensen om je heen nodig hebt om verder te komen. ‘Walk on, walk on, with hope, in your heart. And you’ll never walk alone.’

H.E.L. Shooter was en is mijn visie en droom. Maar ambitieus als ik ben, is de First Person Shooter ook groots en omvangrijk. Ik had de real-life ervaring als marinier en als anti-terreur strijder. Maar ik was geen ondernemer, geen jurist, geen politieagent, geen marketeer, geen elctrotechnicus, geen financieel specialist en geen bouwkundige. Toen ik in oktober 2014 begon met H.E.L. kon ik niet weten dat ik al deze skills hard nodig zou hebben.

Het lukte niet om in maart open te gaan door onrealistische eisen en slechte informatievoorziening van de gemeente en van de overheid. Die teleurstelling was groot en ik moest even diep graven om daar doorheen te komen. Daar kwam mijn ervaring als marinier dan weer goed bij te pas ;-).

Met grote trots kunnen we jullie vertellen dat we een nieuwe en hele vette locatie hebben gevonden waar H.E.L. Shooter het komende jaar gaat bouwen. We gaan bouwen en fine-tunen aan het concept. Na de zomer gaan we open voor verschillende activiteiten. Natuurlijk met de Kickstarters voorop.

We zullen snel meer nieuws brengen over het vervolg. Blijf ons ook actief volgen op Facebook, waar we regelmatig updates posten over de voortgang van ons decor en de gameplay.

‘At the end of the storm is a golden sky…..’

Kijk hier de video over de Kickstarter Crowdfunding campagne van H.E.L. Shooter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *