SCHERPSCHUTTERS TEAMTRAINING


SCHERPSCHUTTERS TEAMTRAINING

Een Team is er om gezamenlijk een doelstelling te bereiken. Het nastreven van doelen levert altijd een vorm van stress/druk op. Hoe je over stress/druk denkt heeft invloed op het resultaat. Bij de Teamtraining van Scherpschutters creëren we stressbestendigheid, veerkracht en groei en hoe je dit duurzaam integreert in je Team.

Wij, Marc Pollen en Jeroen Graas (bekend van de Scherpschutters Podcast), hebben jarenlang in Teams gewerkt. Teams die de meest complexe opdrachten wisten uit te voeren onder allesbehalve ideale omstandigheden en altijd in het hoogste geweldspectrum.

Tijdens de Teamtraining van Scherpschutters stappen jullie in onze wereld. Wij geven je de inzichten en de kennis die we daar hebben opgedaan.

Wat gebeurt er zonder enige training?

Met andere woorden: Hoe reageren we primair. En kunnen we die primaire reactie op een positieve manier gebruiken? Door Instinct, Intuïtie en intelligentie aan elkaar te koppelen leren jullie elkaar en vooral jezelf beter kennen. Hierdoor zal jij beter kunnen functioneren in een Team waardoor het Team beter functioneert. Het nodigt uit om anders over huidige tactieken na te denken, waardoor het Team beter is voorbereid en sneller reageert op bedreigingen.DISC Special Forces Model


Na een korte introductie en wat theorie gaan we vooral aan de bak! Tevens kijken we naar jouw rol in het Team. Door middel van het speciaal hier voor ontworpen DISC Special Forces Model weet je welke rol het best past bij jouw natuur. Jullie kruipen in de huid van een Special Force Operator om vervolgens daaraan gerelateerde opdrachten uit te voeren. Zo leer je in de praktijk snel de goede eigenschappen van stress/druk begrijpen en toe te passen. Samen gaan we opzoek naar de verbindingen in de eigen realiteit.

Uiteraard is geen Team het zelfde. Daarom leveren wij trainingen die zijn afgestemd op de behoeftes of vraag van het Team. Maatwerk dus!

Neem gerust contact op voor meer informatie of een intakegesprek.