Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen aan H.E.L. Shooter.

Hoe lang duurt de beleving?

De experience duurt totaal 105 min. Daarvan is 45 min in actie.

Met hoeveel personen kan ik terecht?

Je speelt met een team van maximaal 6 spelers.

Ben je met meer dan 6 spelers dan kun je twee starttijden boeken. Let op: wij hebben geen ontvangstruimte of mogelijkheid om te wachten.

Er zijn in de buurt horecagelegenheden, bijvoorbeeld hier: Proef lokaal Bregje

Waar is H.E.L. Shooter gevestigd?

Ons adres is:

Watermolenlaan 4
3447 GT Woerden

Je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein. We zijn erg makkelijk te bereiken vanaf de A12 en het station Woerden is op 10 min loopafstand.

Is H.E.L. Shooter voor iedereen geschikt?

Wij kunnen de beleving aanpassen op de groep, we hebben daar inmiddels heel veel ervaring mee. H.E.L. Shooter is dus voor (bijna) iedereen geschikt. Natuurlijk moet je wel een klein beetje tegen een stootje kunnen. Jullie zijn een arrestatieteam/special forces eenheid en gaan niet bloemschikken. Er wordt geschoten met airsoft replica's met kleine plastic balletjes die je voelt als je geraakt wordt, dit is vergelijkbaar met paintball.

Binnen je team kun je een verdeling maken, zodat de mensen die graag veel schieten, meer vooraan lopen, en de mensen die de Escape Room kant toffer vinden, kunnen achterin veilig de aanwijzingen verzamelen. Voor een ieder wat wils!

Kan je spelen als je een blessure hebt?

Het is mogelijk om mee te gaan met een team en een minder actieve rol aan te nemen, bijvoorbeeld door goed op te letten en je team te ondersteunen met aanwijzingen.

Is H.E.L. Shooter geschikt als bedrijfsevent?

H.E.L. Shooter is geschikt als bedrijfsuitje.

Let op: wij hebben geen ontvangstruimte of mogelijkheid om te wachten. Er zijn in de buurt horecagelegenheden, bijvoorbeeld hier: Proef lokaal Bregje

Kan ik parkeren bij jullie?

Ja, het gebouw staat op een privéterrein waar je gratis kunt parkeren.

Wat zijn de mogelijkheden om het uitje te combineren met eten & drinken?

Let op: wij hebben geen ontvangstruimte of mogelijkheid om te wachten. Er zijn in de buurt horecagelegenheden, bijvoorbeeld hier: Proef lokaal Bregje

I can't speak Dutch, can I still play?

Yes, we can adjust our scenes to English.

Waar is de prijs van H.E.L. Shooter op gebaseerd?

Wij hebben alles in werking gezet om een unieke beleving neer te zetten. Professionele acteurs, een gigantisch groot gebouw, goede gear en wapens en alles in een bijna 2 uur durende actie beleving. Wij denken dat deze beleving het geld meer dan waard is. Nog niet overtuigd? Check de recensies van honderden andere klanten op Facebook.

Ik heb H.E.L. Shooter al eens gespeeld, blijft de game altijd hetzelfde?

Om de zoveel maanden veranderen we alles, de rollen van de acteurs, de missie, het decor, het spelontwerp. Dus je kunt H.E.L. Shooter zeker meerdere keren spelen. H.E.L Shooter Part V speelt vanaf 1 oktober 2020.

Ik ben met een groep, kan ik korting krijgen?

Op de beleving geven wij nooit korting, je krijgt waar voor je geld.

Ik ben lid van de NABV, mag ik met eigen gear spelen?

Het is toegestaan om met eigen gear te spelen. Let wel op:

- Replica’s mogen niet harder vuren dan 1.2 Joule met bb’s van 0,30 gram. We spelen altijd met bb's van 0,20 gram. Zwaardere bb’s worden niet toegelaten. Eigen bb’s mogen gebruikt worden mits ze in de originele en ongeopende verpakking worden getoond.

- Mocht je gebruik maken van eigen gezichtsbescherming dan dient deze het gehele gelaat te beschermen.

- Burst of automatisch vuur is niet toegestaan.

Mag ik filmen tijdens de missie?

Om er voor te zorgen dat iedereen H.E.L. Shooter spoilervrij kan spelen, kunnen wij het niet toestaan dat er op enige manier opnames worden gemaakt tijdens de missie. Jullie krijgen wel een aandenken in de vorm van een teamfoto en mugshot.