Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te nemen aan H.E.L. Shooter.

Hoe lang duurt de beleving?

De beleving duurt 2 uur per team van 5 - 8 spelers. Deze 2 uur is inclusief veiligheidsinstructie, omkleden + fotomoment, missionbriefing, wapenuitleg en inschieten. Ben je met 15 spelers, dan ben je 3 uur op locatie en heeft iedereen 2 uur beleving aangezien we de voorbereiding kunnen overlappen met de missietijd van een spelend team.

Met hoeveel personen kan ik terecht?

Je kan bij ons spelen vanaf 5 spelers. Grote groepen kunnen ook bij ons terecht.

Je speelt met een team van minimaal 5 en maximaal 8 spelers. Dit is omdat teams groter dan 8 shooters elkaar alleen in de weg gaan lopen en dit de spelervaring niet ten goede komt. Wij merken vanuit ervaring dat een team van 6, 7 of 8 shooters de optimale spelervaring geeft. Je kunt zelf de ideale samenstelling maken aan de hand van intensiteit en prijs. Voor 5 spelers betaal je €65 p.p. en voor 8 spelers is het slechts €55,- p.p. Boek direct jouw kaarten voor dit avontuur!

Als je met een grotere groep dan 8 wilt komen spelen boek je een aantal aaneengesloten runs waarbij je de groepen nooit groter dan 8 laat zijn. Bijvoorbeeld: Wil je met 22 spelers komen boek je 3 aaneengesloten runs welke dan bestaan uit 2x 7 en 1x 8 personen.

De teams draaien na elkaar de runs. Het team wat stilzit kan in onze horecaruimte onder het genot van een drankje wachten. Bekijk hier onze locatie. Je kan ook onze Escape Room erbij boeken als extra activiteit om het uurtje wachten op te vullen.

Waar is H.E.L. Shooter gevestigd?

Ons adres is:

Watermolenlaan 4
3447 GT Woerden

Je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein. We zijn erg makkelijk te bereiken vanaf de A12 en het station Woerden is op 10 min loopafstand. Vanuit Woerden zit je binnen 20 min rijden in centrum Utrecht. Wil je jouw uitje combineren met een avondje stappen, neem contact op met ons. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van de avond.

Is H.E.L. Shooter voor iedereen geschikt?

Wij kunnen de beleving aanpassen op de groep. We hebben daar inmiddels heel veel ervaring mee. Dus H.E.L. Shooter is voor (bijna) iedereen geschikt. Natuurlijk moet je wel een klein beetje tegen een stootje kunnen. Jullie zijn een arrestatieteam en gaan geen bloemen schikken. Er wordt geschoten met airsoft replica's met kleine plastic balletjes die je voelt als je geraakt wordt, vergelijkbaar met paintball. Binnen je team kun je echter een verdeling maken, zodat de mensen die graag veel schieten, meer voorin zitten. En de mensen die de Escape Room kant toffer vinden, kunnen achterin veilig de aanwijzingen verzamelen. Voor elk wat wils!

Kan je spelen als je een blessure hebt?

Het is mogelijk om mee te gaan met een team en een minder actieve rol aan te nemen, bijvoorbeeld door goed op te letten en je team te ondersteunen met aanwijzingen. Heb je een blessure? Bel ons gewoon even om te overleggen:

  • +31 611808249 (di – za 12-16 uur)

Is H.E.L. Shooter geschikt als bedrijfsevent?

H.E.L. Shooter is uitstekend geschikt als bedrijfsuitje. Op deze pagina kun je de opties vinden.

Kan ik parkeren bij jullie?

Ja, het gebouw staat op een privéterrein waar je gratis kunt parkeren.

Wat zijn de mogelijkheden om het uitje te combineren met eten & drinken?

Wij bieden meerdere mogelijkheden om jullie uitje tot een geslaagd geheel te maken. Wij beschikken over een fijne ontvangstruimte met bar en zitruimte. Daarnaast hebben wij een zonnig dakterras van 50m2. Je kunt bij ons standaard een drankje of koffie doen en een tosti, chips of mars eten.

Wil je wat meer? Dat kan uiteraard ook. Op bestelling laten wij voor jullie heerlijk belegde broodjes komen, organiseren wij een borrel met hapjes, of kan je avondeten in de vorm van catering en BBQ. Wij hebben zeer goede prijs/kwaliteit samenwerkingen met de lokale bedrijven die ervoor zorgen dat we flexibel in de wens van de klant kunnen voorzien.

We kunnen een BBQ organiseren op ons dakterras waarbij het vlees door keurslager van Kesteren uit Woerden wordt geleverd of catering laten komen. Dit is echt een tip. Want na een echt schietuitje moet je als een echte held kunnen napraten terwijl je je eigen vlees schroeit.

I can't speak Dutch, can I still play?

Yes, we can adjust our scenes to English.

Waarom is H.E.L. Shooter €65,- per ticket geprijsd?

Wij hebben alles in werking gezet om een unieke beleving neer te zetten. Professionele acteurs, een gigantisch groot gebouw, goede gear en wapens en alles in een 2 uur durende actie beleving. Wij denken dat deze beleving het geld meer dan waard is. Nog niet overtuigd? Check de recensies van honderden andere klanten op Facebook.

Ik heb H.E.L. Shooter al eens gespeeld, blijft de game altijd hetzelfde?

Om de zoveel maanden veranderen we alles, de rollen van de acteurs, de missie, het decor, het spelontwerp. Dus je kunt H.E.L. Shooter zeker meerdere keren spelen. H.E.L. Shooter Part III speelt nu sinds 9 december en deze hebben we in maart verbeterd naar Part III-B.

Per 6 september draaien we de nieuwe missie H.E.L Shooter Part IV.

Ik ben met een groep, kan ik korting krijgen?

Op de beleving geven wij nooit korting. Maar als je met een groep bent, hebben we wel mogelijkheden om een mooi voorstel te doen, bijvoorbeeld door een combi-deal met de Escape Room of een leuk arrangement met eten/drinken. Meer weten? Neem snel contact met ons op.

Ik ben lid van de NABV, mag ik met eigen gear spelen?

Het is toegestaan om met eigen gear te spelen. Let wel op:

- Replica’s mogen niet harder vuren dan 1.2 Joule met bb’s van 0,30 gram. We spelen altijd met bb's van 0,20 gram. Zwaardere bb’s worden niet toegelaten en hierom mogen eigen bb’s gebruikt worden mits ze in de originele en ongeopende verpakking worden getoond.

- Mocht je gebruik maken van eigen gezichtsbescherming dan dient deze het gehele gelaat te beschermen.

- Burst of automatisch vuur is niet toegestaan.