Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten?

Je betaalt tussen de €50 en €65 per persoon. De prijs hangt af van de grote van je team. Je speelt in een team van minimaal 5 en maximaal 9 spelers. Je bent duurder uit als je met 5 man speelt, en goedkoper als je met 9 spelers speelt. Wij adviseren 6, 7, 8 spelers voor de optimale spelervaring. Echter met 5 is het extra intens, en met 9 is het wat goedkoper, dus voor ieder wat wils.

De prijs is all-in. Er komen geen extra kosten bij voor bijv. bb's, materiaal of wapens. Bij veel paintball of airsoft concepten hanteren ze lage prijzen van bijvoorbeeld €20 per persoon. Maar houd er rekening mee dat je dan vaak maar 100 patronen hebt en slechts de beschikking tot een lege loods en wat pallets. Onze prijs is all-in en je krijgt daarvoor een echte beleving. Dat betekent goede materialen, professionele begeleiding, een groot kantoorgebouw van 4 verdiepingen met inrichting, realistische verhaallijn en ook nog eens getrainde acteurs. Oh ja, en je krijgt een gratis teamfoto en persoonlijke mugshot als aandenken. Boek direct jouw tickets!

De feedback van groepen die gespeeld hebben is dat ze het meer dan waard vinden. Lees ook eens de reviews die teams ons gegeven hebben. Je krijgt voor dat bedrag een ultieme beleving die nergens anders ter wereld te krijgen is.

Naast de all-in beleving bieden we nog wat extra's in de vorm van een custom gemaakte aftermovie twv €50 per stuk en de mogelijkheid tot een BBQ voor €25 per persoon.

Kan je alcohol drinken?

Het is absoluut verboden om alcohol te nuttigen van te voren. De beleving is gevaarlijk op het moment dat spelers de veiligheidsregels niet naleven. Indien onze staff het vermoeden heeft dat er alcohol genuttigd is, behouden we het recht toegang tot het spel te weigeren.

Uiteraard kan er na afloop tijdens de grote verhalen een biertje gedronken worden. Wij hebben een gezellige ontvangstruimte waar het team verzamelt en na afloop kan uitpuffen en napraten. Je kunt er ook voor kiezen om bij ons een heerlijke BBQ te bestellen voor €25,- per persoon.

Hoeveel personen kunnen tegelijk spelen?

Je kan met een team van minimaal 5 en maximaal 9 shooters H.E.L. Shooter in. Dit is omdat teams groter dan 9 shooters elkaar alleen in de weg gaan lopen en dit de spelervaring niet ten goede komt. Wij merken vanuit ervaring dat een team van 6, 7 of 8 shooters de optimale spelervaring geeft. Je kunt zelf de ideale samenstelling maken aan de hand van intensiteit en prijs. Voor 5 spelers betaal je €65 p.p. en voor 9 spelers is het slechts €50 p.p. Boek direct jouw kaarten voor dit avontuur!

Als je met een grotere groep dan 9 wilt komen spelen boek je een aantal aaneengesloten runs waarbij je de groepen nooit groter dan 9 laat zijn. Bijvoorbeeld: Wil je met 22 spelers komen boek je 3 aaneengesloten runs welke dan bestaan uit 2x 7 en 1x 8 personen.

De teams draaien na elkaar de runs. Het team wat stilzit kan in onze horecaruimte onder het genot van een drankje meekijken via de camera's hoe het spelende team het doet. Bekijk hier onze locatie.

Waar is H.E.L. Shooter gevestigd?

Ons adres is:

Watermolenlaan 4
3447 GT Woerden

Je kunt bij ons gratis parkeren op eigen terrein. We zijn erg makkelijk te bereiken vanaf de A12 en het station Woerden is op 10 min loopafstand. Vanuit Woerden zit je binnen 20 min rijden in centrum Utrecht. Wil je jouw uitje combineren met een avondje stappen, neem contact op met ons. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van de avond.

Is er een minimale leeftijd?

Je kan H.E.L. Shooter vanaf 18 jaar spelen. Het is wettelijk bepaald dat je pas vanaf 18 jaar een airsoft replica mag hanteren. Wij maken hier daarom nooit uitzonderingen op.

Wij hebben wel nog een spannend concept voor kinderen tussen de 8 en 13 jaar: Kids Commando Troepen. Check hier meer informatie over het kinderfeestje.

Is H.E.L. Shooter gevaarlijk?

Het spelen van H.E.L. Shooter is niet zonder risico. Wij hebben echter als organisatie alle nodige veiligheidsmaatregelen genomen om je als speler te beschermen. Wij voorzien je van alle nodige beschermende middelen om je vitale lichaamsdelen te beschermen. Met name je ogen, tanden en huid zijn helemaal beschermd. Kijk hier welke materialen we allemaal gebruiken.

Maar wat we vooral doen is jullie team goed briefen over de veiligheidsregels en de do's en don'ts. Om de veiligheid te garanderen gaat er altijd 1 acteur mee in jullie team. Hij is de communicatie-officier en helpt jullie met aanwijzingen en staat in contact met de HQ en de snipers voor intell. Maar zijn side-mission is het waarborgen van de veiligheid. Onze tip is: ga op in de beleving, maar doe geen gekke dingen, dan komt 't helemaal goed.

Kan je spelen als je een blessure hebt?

Wij raden het voor de volle beleving niet aan, want het is een high energy - high action activiteit. Maar het is wel mogelijk om mee te gaan met een team en een minder actieve rol aan te nemen, bijvoorbeeld door goed op te letten en je team te ondersteunen met aanwijzingen. Vaak merken we dat met bedrijfsuitjes of vriendengroepen er altijd wel fanatiekere en minder fanatieke spelers zijn. Het mooie aan dit concept is dat er echt een rolverdeling mogelijk is, en zelfs wenselijk voor goed resultaat.

Heb je een blessure? Bel ons gewoon even om te overleggen:

  • +31 611808249 (di – za 12-18 uur)

 

Hebben jullie ook bedrijfs-uitjes/trainingen?

Jazeker. Wij kunnen een programma op maat aanbieden om de knelpunten van een bedrijf op het gebied van leiderschap, communicatie en werken onder druk te verbeteren. Daarnaast beschikken wij in het pand over een vergader/presentatie ruimte welke gebruikt kan worden voor diverse doeleinden. Onze oprichter Marc Pollen heeft 13 jaar bij het Korps Mariniers gediend en weet alles over samenwerken in teams, en vooral onder hoge druk. Lees meer over zijn verhaal. Marc kan jullie ondersteunen in het samenstellen van een gaaf en inspirerende middag, waarbij teamwork voorop staat.

Natuurlijk kan de insteek van een bedrijfsuitje ook gewoon vooral fun zijn. Daar bieden wij ideale mogelijkheden voor. Denk aan spel, spanning en lekker eten & drinken op ons dakterras en ontspanningsruimte. Check hier voor foto's van onze locatie.

Kan ik parkeren bij jullie?

Ja, er is een prive terrein naast het gebouw waar je gratis kunt parkeren.

Wat zijn de mogelijkheden om het uitje te combineren met eten & drinken?

Wij bieden meerdere mogelijkheden om jullie uitje tot een geslaagd geheel te maken. Wij beschikken over een fijne ontvangstruimte met bar en zitruimte. Daarnaast hebben wij een zonnig dakterras van 50m2. Je kunt bij ons standaard een drankje of koffie doen en een tosti, chips of mars eten.

Wil je wat meer? Dat kan uiteraard ook. Op bestelling laten wij voor jullie heerlijk belegde broodjes komen, organiseren wij een borrel met hapjes, of kan je avondeten in de vorm van catering en BBQ. Wij hebben zeer goede prijs/kwaliteit samenwerkingen met de lokale bedrijven die ervoor zorgen dat we flexibel in de wens van de klant kunnen voorzien.

We kunnen een BBQ organiseren op ons dakterras waarbij het vlees door keurslager van Kesteren uit Woerden wordt geleverd of catering laten komen. Dit is echt een tip. Want na een echt schietuitje moet je als een echte held kunnen napraten terwijl je je eigen vlees schroeit.