Waarom we kiezen voor een crowdfunding campagne

Crowdfunding is nog een relatief nieuw fenomeen in Nederland. Kickstarter.com bestaat alweer een tijdje, maar is pas onlangs ook vanuit Nederland te gebruiken. Omdat dit nog zo nieuw is, vindt H.E.L. het belangrijk om jullie meer informatie te geven hierover.

Waarom doet H.E.L. aan Kickstarter crowdfunding?

Er zijn een aantal redenen waarom er gekozen is voor deze weg.

  1. Het is een volledig nieuw concept. We willen weten of er genoeg mensen zijn die deze ervaring willen zien komen. Gedurende deze periode kunnen we ook meer uitleg geven van het concept. Because you haven’t seen nothing yet! En voor de duidelijkheid, H.E.L. Shooter staat, er hoeft niets meer ontwikkeld te worden. Wel moeten er zaken nog gebouwd/uitgevoerd worden.
  2. Wij investeren letterlijk alles wat we hebben hierin, plus nog veel en veel meer. Het doel van €10.000 van de Kickstarter campagne is maar een fractie van wat dit project kost om van de grond te krijgen. Maar het geeft ons een begin (letterlijk een kick start), vooral in het vertrouwen dat er veel spelers gaan komen.
  3. We willen jullie meenemen in deze bijzondere reis. Samen met jullie deze visie tot leven brengen. Kickstarter biedt het ideale platform om contact te leggen met jullie. H.E.L. is voor jullie, van jullie!

Hoe werkt Kickstarter?

We krijgen veel vragen over hoe dit werkt. Hier een korte uitleg.

  1. Je plaatst een pledge. Daarmee steun je H.E.L. voor een bepaald bedrag. Je kiest dan direct een beloning uit. Bij H.E.L. krijg je een entree ticket. Je koopt dus eigenlijk gewoon een kaartje.
  2. Je creditcard wordt NIET BELAST als je een pledge plaatst. Er komt slechts een reservering op te staan.
  3. Als aan het einde van de looptijd van totaal 4 weken het doel van €10.000,- gehaald is, dan wordt jouw creditcard belast.
  4. Daarna ontvang je een kaartje voor H.E.L.
  5. Vanaf 8 november gaat het online bookings systeem via helshooter.com online. Daar kun je dan je speeltijd reserveren.

Meer vragen? Dan kun je altijd gewoon mailen, of via social media contact maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *