strijden als arrestatieteam?

– Onder andere featured in Geen Stijl, Game Kings & Fijne Vrienden

De experience


H.E.L. Shooter is de enige beleving in Nederland waarin jij het als arrestatieteam opneemt tegen een criminele bende. In deze 2 uur (1 uur voorbereiding / 1 uur gameplay) durende adrenaline achtbaan strijd je met jouw team tegen speciaal getrainde acteurs in een bloedstollend spelontwerp. Dit is Escape Room meets Airsoft.

H.E.L. staat voor Het Echte Leven omdat het een zogenaamde ‘first person shooter’ is die je ‘in real life’ speelt. Alle keuzes die jullie maken als team hebben invloed op het verloop van de game. Er is geen pauzeknop!Game design


Teamwork als sleutel tot succes

De game design is ontwikkeld door een team van militairen met real life ervaring o.a. opgedaan in Afghanistan en de anti-terreur eenheid van het Korps Mariniers. Het realisme is de basis, maar de gaming ervaring is het doel. Wij combineren realisme met gaming elementen. Zo ontstaat een gecontroleerde omgeving om met spannende situaties spelers te dwingen tot samenwerking.

Jij bent onderdeel van een elite special forces team, ingezet door de overheid als laatste redmiddel. Een totale lockdown van het pand is van kracht, niemand komt er meer in of uit. Alleen jouw team wordt naar binnen gestuurd. Kies je teamgenoten, kies je tactieken, gear-up en hoop voor het beste.

Het is jouw missie om de hoofdverdachte te vinden en uit te schakelen. Maar je krijgt ook de opdracht om informatie te vinden, om mensen te ondervragen en uiteindelijk erachter te komen wat zich in het gebouw afspeelt….. Gelukkig krijg je professionele ondersteuning van de Technische Recherche en Scherpschutters tijdens je missie.Gear & Wapens


H.E.L. Shooter

CQB Airsoft Replica Wapen

Als special forces member in H.E.L. speel je met een professioneel airsoft replica wapen met professionele performance. Wij werken met de beste merken zoals Tippmann, G&G en Krtac. Deze replica's zijn van zeer hoge kwaliteit en geven een realistische airsoft ervaring. Veiligheid staat voorop in H.E.L., vandaar dat je een veiligheidsbriefing en professionele begeleiding krijgt tijdens je missie.

H.E.L. Shooter

Tactical Airsoft Combat Vest

Onderweg moet je goed kunnen bewegen en beschermd zijn. Je uitrusting moet stevig zijn en lekker zitten. Je kunt dit tactical airsoft vest op je eigen lichaam afstellen. Met dit vest kun je de strijd aangaan en hoef je je niet druk te maken over de randzaken, maar je focus leggen op je missie.

H.E.L. Shooter

Special Ops Shirt

Dit lichtgewicht shirt houd je koel als je het warm is, en warm als het koud is. Met speciaal ingebouwde bescherming pads bij je schouders, ellebogen en onderarmen, kan je met dit shirt tegen een stootje. En bovendien zie je er woest uit.

H.E.L. Shooter

Tactical Dye I4 Airsoft Mask

Het dragen van gezichtsbescherming is van groot belang. Je moet gefocust je werk kunnen doen zonder dat de bril continue beslaat. De Dye i4 maskers zijn professionele airsoft en paintball maskers. Ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Je ogen zijn kwetsbaar en dien je altijd te beschermen.

Maar het belangrijkste is de performance op het gebied van beslaan. Wij hebben uitvoerig getest en deze maskers geven de beste ervaring voor de speler, zonder beslagen glazen.

H.E.L. Shooter

Tactical Airsoft Gloves

Met deze handschoenen ben je beschermd, maar kun je ook nog steeds precisie handelen verrichten. Je wilt je trekker goed voelen, en nooit per ongeluk de trekker overhalen. En als je door de verschillende ruimtes gaat, moet je aanwijzingen verzamelen, lades openmaken, papieren doorkijken. Dan heb je je vingers nodig.


Role-Players


Airsoft role-players

De H.E.L. is een alternatieve wereld die tot leven komt door de role-players. Dit zijn echte acteurs van vlees en bloed die jou en je team van je opdracht willen afhouden, of je juist kunnen helpen om verder te komen. Je staat plotseling oog in oog met een echt persoon, wat doe jij? Er is geen pauze knop, je moet handelen. Onze visie is dat de ontwikkelingen op Virtual Reality, Augmented Reality, Escape Rooms en online games nooit het gevoel kunnen vervangen van een ervaring in Het Echte Leven. Je wordt hier gedwongen om goed en tactisch te spelen met elkaar, want de acteurs schieten terug……

Spelen op je eigen niveau

Gelukkig kan ieder team spelen op hun eigen niveau, want de acteurs ‘geven’ wat er nodig is om het team te prikkelen en tegelijk een leuke ervaring mee te geven. Sommige teams vinden de ervaring op zich in een groot donker gebouw al eng genoeg, andere teams hebben militaire, airsoft of politie ervaring. De getrainde acteurs geven waar nodig gas, of remmen af waar gewenst.