Zakelijk H.E.L Shooter arrangement


Zakelijk H.E.L Shooter arrangement

Bent u op zoek naar een recreatief teamuitje die uw team uitdaagt en op een bijzondere manier werkt aan de samenhorigheid en samenwerking? Dan is dit zakelijke H.E.L Shooter arrangement speciaal voor u. In dit arrangement ervaart uw team hoe het is om te denken en werken als een Special Forces eenheid. Het team gaat een missie moeten uitvoeren waarin zij geconfronteerd worden met getrainde acteurs en begeleid worden door professionals.

H.E.L House “Weapons & Tactics” training

Om goed getraind en voorbereid aan de H.E.L Shooter missie te beginnen wordt het team eerst uitgebreid getraind door één van onze instructeurs. Het team raakt hierin bekend met de skills en drills die een special forces eenheid nodig heeft om een missie uit te kunnen voeren. Deze training bestaat o.a. uit:

  • Airsoft replica wapenuitleg
  • Schietoefeningen (wapenhandelingen, updrills en meer)
  • Ruimte-ontplooing
  • Doorgangbenadering
  • Cornering
  • Force on force KILL-house training
  • Etc.

Deze oefeningen dragen enorm bij aan de samenhang en communicatie van deelnemers. Hierdoor heeft deze training een extra team-buildend effect.

H.E.L Shooter Part IV – Operation Black Web

H.E.L Shooter richt erop ieder jaar een nieuwe missie te hebben om klanten uit te blijven dagen en de lijn van persoonlijke groei door te zetten. De huidige missie is “Operation Black Web”. Deze missie speelt zich af in het speelveld van intelligece en counter-intelligence. Het team dient zo ongezien mogelijk een foward operating base te infiltreren en een “package” te plaatsen en geen sporen achter te laten. Lukt het jullie team deze klus te klaren?

Hard werken => Hard ontspannen

Na hard werken volgt hard ontspannen, dus sluiten we af met een zakelijk H.E.L Shooter arrangement af met een goed verzorgde lunch, BBQ of buffet. Dit is hét moment waarop de ervaringen met elkaar gedeeld worden en hier beginnen de (grote) verhalen die nooit meer vergeten worden!!

De mogelijkheden die wij hebben zijn:

In het arrangement zitten twee drankjes per persoon. Dit kan een koffie of thee vooraf zijn en/of iets uit onze horeca achteraf tijdens het eten. Alle drank hierna is op naberekening.

Prijs

Een Zakelijk H.E.L Shooter arrangement, zoals hierboven genoemd, kost €130,- p.p. (ex.btw) Hierin wordt alle organisatie, planning e.d. uiteraard voorzien. Als u iets aan het programma wilt toevoegen of juist eruit wilt verwijderen dan kan dit en kunnen wij u van een prijsopgave voorzien. Neem hiervoor en alle andere vragen gerust contact met ons op.

Voor meer informatie en mogelijkheden:  06-44234425