IMMERSIVE TRAINING EXPERIENCE


TEAMBUILDING NEXT LEVEL

Onze bedrijfstraining is een immersive training experience waarin het team onder (gecontroleerde) druk wordt getest. Hoe reageert het team op stressvolle situaties? Door het team in onze omgeving van arrestatieteams en special forces onder te dompelen komen de primaire reacties naar boven. Zowel voor de individu als in de groepsdynamiek is er geen verbergen meer aan. Alles wat er leeft op de werkvloer, positief of belemmerend, komt naar boven.

In een unieke setting gaat het team na een intake en een theoretische introductie een aantal real-life scenario’s uitvoeren waarin jullie een opdracht krijgen als operator van een arrestatieteam. De hele experience is onder leiding van Scherpschutters Podcast Hosts Marc en Jeroen. Zij geven je on-the-spot-coaching op hun ludieke wijze met als doel: persoonlijke inzichten geven waardoor het team mentaal sterker wordt. We sluiten af met de koppeling naar het echte leven.DISC Special Forces Model


Leren door spiegelen

Om de kandidaten de beste feedback te geven starten we de training met een intake formulier. We hebben aan de hand van onze ervaringen binnen arrestatieteams en special forces eenheden een model ontwikkeld op basis van het DISC-model. Wij delen na het invullen van de vragenlijst iedereen in binnen 5 rollen: Teamleader, Pointman, Navigator, Medic of Operator.

Tijdens de scenario’s wordt het team bekeken in hun acties en dat spiegelen wij tijdens de hot debriefs. Het model is een manier om kandidaten te spiegelen en bruikbare tools mee te geven om hun gedrag en mindset te verbeteren. We sluiten af door onze observaties te gebruiken om een koppeling te maken naar de werkvloer en het dagelijkse leven.